Jag erbjuder det mesta inom fotograferingstjänster i mitt företag PixPep. En av dessa är studiofotografering.

I min studio i Arvika kan jag fota er nyfödda baby, eller kanske er graviditet sk. gravidmage, vanligt porträtt av dig själv och/eller familjeporträtt. Självklart tar jag också porträttbilder av bröllopspar i min studio. Boudoir är också en fotograferingstjänst jag erbjuder och som kommer att ha ett eget galleri snart.

Du kanske är företagare och behöver personalbilder eller produktbilder till ditt företag. För dig som behöver personalfoton kan jag även erbjuda fotografering på företaget med min mobila studio såväl som i min vanliga studio.

Allt är möjligt i min studio där inte vind och väder påverkar resultatet. Här kan vi skapa vad vi önskar.

Kontakta mig för mer information eller bokning: 0730-412373 mail@pixpep.se eller skicka meddelande

Kontakta mig för mer information eller bokning: 0730-412373 mail@pixpep.se eller skicka meddelande