Priser

Företagsfotografering priser:

Då företag ofta har individuella behov av lösningar erbjuder jag inga fasta priser. Jag erbjuder däremot paketpriser eller timpris utifrån era specifika önskemål och behov.

Kolla gärna in referenser och bildexempel i mitt företagsgalleri.

Kontakta mig för mer information eller beställning: +46 730412373 mail@pixpep.se

Bröllopsfotografering priser:

Nedan paket är exempel. Du kan lägga till extratimmar på alla paket och bygga dina egna paket. Jag har emellertid en regel. Under högsäsong är halvdagspaketet det minsta paketet som går att boka på lördagar och lilla paketet är det minsta paketet under lågsäsong. Tveka inte att kontakta mig för att diskutera dina behov.

Heldagspaket bröllop

12 timmar = 20 000:- Paketet för er som vill få med det mesta från er stora dag.

Halvdagspaket bröllop

6 timmar = 14 000:- För er som vill få med det viktigaste från er bröllopsdag men inte behöver en fotograf hela dagen.

Lilla paketet bröllop

3 timmar = 8 000:- eller 1.5 timmar = 5000:-. Perfekt för er som gifter er exempelvis på stadshuset och bara vill dokumentera vigseln och få lite fina parporträtt av er när ni är nygifta. Lilla paketet kan även användas ifall ni vill ha fina bilder av er själva i bröllopskläder före eller efter bröllopet. Går endast att boka på vardagar och söndagar under högsäsong och på lördagar under lågsäsong.

Helgpaket och destinationspaket 

Jag erbjuder även möjlighet att boka mig över en helg eller för ett bröllop i annat land. Omfattning och pris beror på det enskilda uppdraget. Kontakta mig för en diskussion om vad ni behöver och vilket pris jag kan erbjuda.

Vad ingår i paketen:

Vilka delar av er dag som ingår i er fotografering beror på val av paket och vad vi kommer överens om. Vi bestämmer detta tillsammans genom ett personligt möte, videomöte eller telefonsamtal. Jag kan rekommendera men ni väljer.

Två möten. Det första för att vi ska kunna diskutera era behov och komma överens. Det andra mötet är ett planeringsmöte inför bröllopet.

Jag erbjuder avtal med deposition för bokning av bröllop.

Redigering av bilder ingår i alla paket. Stora paketet ger ca: 400-500 bilder. Mellanpaketet ger ca: 200-300 bilder. 3 timmars paketet ger ca: 100-200 bilder och 1.5 timmes paketet ger minst 100 bilder.

Bilderna redigeras i både färg och svartvitt vilket innebär att det blir dubbla antalet. De levereras digitalt via länk för enkel nedladdning till dator.

Bilderna levereras i hög upplösning utan vattenmärke.

Resor för bröllop inom Värmland ingår i priset. Vid bokning utanför Värmland tillkommer resekostnad 25:-/mil.

Inga dolda kostnader.

Bröllopsalbum

Går att köpa som tillval för 4000:-. Kopior går att köpa för självkostnadspris ca: 1000:- per album.

Video

Jag erbjuder även möjligheter att filma ert bröllop men behöver då boka en extra fotograf alt. videograf. Kontakta mig för mer info.

Läs mer om mina tjänster för bröllopsfotografi och se bildexempel i mitt bröllopsgalleri.

Porträttfotografering priser:

Lilla paketet

1 timme = 1 500:-

Mellanpaketet

1,5 timme = 2 000:-

Stora paketet

2 timmar = 2 500:-

Redigering av bilder ingår i priset. Lilla paketet ger ca: 30+ högupplösta bilder, mellanpaketet ca: 40+ bilder och stora paketet ca: 50+ högupplösta bilder.

Betalning sker mot faktura 15 dagar efter leverans av foton.

Porträtt paketen kan användas till allt från vanliga porträtt på dig själv, dina barn, din familj, din hund eller andra husdjur eller kanske för gravidfoto och boudoir, men inte för bröllop.

För gravidfotografering har jag en speciell tjänst som innebär att jag fotar din utveckling över 9 månader och sätter samman alla bilder till en bild. Ring för mer info. Kolla gärna bilder för gravidfotografering i mitt galleri för graviditet.

Bilder levereras digitalt via länk för nedladdning av bilder till dator.

För att se bilder och läsa mer om porträtt kolla in mitt porträttgalleri.

Gemensamt för alla tjänster är att om paketen inte passar er så kan vi givetvis diskutera fram en annan lösning som passar just dig.

Det finns även möjligheter att köpa presentkort ifall ni vill beställa exempelvis fotografering av en väns nyfödda barn som gåva.

Utskrifter går att beställa hos mig. Jag har fotoskrivare som kan göra utskrifter från A4 upp till A3+ = 329 * 483 mm

Kontakta mig för mer information eller beställning: +46 730412373 mail@pixpep.se