Företagsfotografering priser:

Grundpriset för fotografering åt företag är 1000:- timmen + moms. Paketpris går att få utifrån era specifika önskemål och behov. Kontakta mig för prisförslag.

Kolla gärna in referenser och bildexempel i mitt företagsgalleri.

Bröllopsfotografering priser:

Halvdag 5 timmar = 9 000:-

Heldag 10 timmar = 16 000:-

Redigering av bilder ingår i ovan paket. Halvdag paketet ger ca: 200+ bilder och stora paketet ca: 400+ bilder. Bilderna redigeras i både färg och svartvitt och levereras digitalt via nedladdningslänk eller via USB sticka.

Vilka delar av er dag som ingår i er fotografering beror på val av paket och vad vi kommer överens om. Vi bestämmer detta tillsammans genom ett personligt möte eller telefonsamtal. Jag kan rekommendera men ni väljer.

Bilder levereras digitalt via nedladdningslänk eller via USB sticka.

Bröllopsbok går att köpa som tillval för 3000:-

Läs mer om mina tjänster för bröllopsfotografi och se bildexempel i mitt bröllopsgalleri.

Porträttfotografering priser:

Lilla paketet 1 timme = 1 250:-

Mellan paketet 1,5 timme = 1 750:-

Stora paketet 2 timmar = 2 000:-

Redigering av bilder ingår i priset. Lilla paketet ger ca: 25+ högupplösta bilder och stora paketet ca: 35+ högupplösta bilder.

Porträtt paketen kan användas till allt från vanliga porträtt på dig själv, dina barn, din familj, din hund eller andra husdjur eller kanske för gravidfoto och boudoir, men inte för bröllop.

För gravidfotografering har jag en speciell tjänst som innebär att jag fotar din utveckling över 9 månader och sätter samman alla bilder till en bild. Ring för mer info. Kolla gärna bilder för gravidfotografering i mitt porträttgalleri.

Bilder levereras digitalt via nedladdningslänk eller via USB sticka.

För att se bilder och läsa mer om porträtt kolla in mitt porträttgalleri.

Gemensamt för alla tjänster är att om paketen inte passar er så kan vi givetvis diskutera fram en annan lösning som passar just dig.

Utskrifter går att beställa hos mig. Jag har fotoskrivare som kan göra utskrifter från A4 upp till A3+ = 329 * 483 mm

Kontakta mig på mail för mer information eller beställning: 0730-412373 mail@pixpep.se