Gravidfotograf i Arvika

Ytterligare en av alla mina tjänster på PixPep foto är gravidfotografering eller sk. gravidmage som många kallar det.

Jag har erbjudit mina tjänster som gravidfotograf sedan 2017 och har relativt lång erfarenhet av det. Att ta gravidfoton är kul. Jag gillar att få variera mig och fota olika porträtt av människor i olika stadier av livet och att få förmånen att få föreviga en kvinnas växande liv är en ära och förmån.

Jag tror mycket på bildens makt att berätta en historia och fånga situationer som aldrig kommer att uppstå igen och som kan bevaras inte bara för nuvarande generationer men också kommande. Mitt mål är därför att fånga tidlösa bilder.

Liksom alla mina andra tjänster för porträttfotografering väljer du själv om du vill bli fotad utomhus eller i min studio. Du kan själv välja bland mina olika paketpriser för hur lång tid du vill använda dig av mina tjänster och du kan även beställa utskrift samt fotobok när fotograferingen av din graviditet är gjord. Se priser för mer info.

För den som önskar graviditetsbilder av hela förloppet från månad 1-9 så finns även den möjligheten. Den innebär att vi träffas en gång varje månad i studion och fotar dig i samma pose och kläder varje gång. Jag sätter sedan samman alla gravidbilder i Photoshop till ett enda foto som visar hur din graviditet utvecklats över nio månader.

Nedan kan du se ett urval av olika graviditetsbilder.

Kontakta mig för mer information eller bokning: +46 730412373 mail@pixpep.se