Hej. Mitt namn är Peter Nilsson.

Välkommen till min hemsida.

Fotografi är så mycket mer än ett yrke för mig. Fotografi är för mig en livsstil och min stora passion. Jag fotar var jag än är och vad som än hamnar i min väg vare sig det är en vacker blomma en solnedgång eller en människa.

Här kan Ni klicka runt och titta vilka tjänster jag erbjuder och inte minst exempel på bilder för de tjänster som passar just Er. Se separat sida med prisexempel. 

Mina tjänster inkluderar, men är inte uteslutande till, porträttfoto (ink. barnporträtt, barnkalas, bilder på dop etc.), familjebilder (parporträtt födelsedagar, släktträfff, silverbröllop, etc.), livsstilsbilder – ”bodyscaping” (gymfoto, träningsbilder), etc, ”din dag i bilder”, modellfotografi, produktfotografering, arkitekturbilder, exteriör/interiör etc, examensbilder och bilder från andra högtider i livet (studenten, examen, skolavslutning, konfirmation) och bröllopsfoton.

Jag finns tillgänglig som fotograf i hela Värmland från Arvika, där jag bor, till Hagfors och Torsby, Sunne, Säffle, Karlstad, Kristinehamn och Årjäng. Givetvis åker jag till andra orter också eller kanske t.o.m. utomlands om du behöver mig där och betalar mina resor och uppehälle.

Se också min Facebook-sida, samt Flickr-sida.

Om du även vill köpa av mina färdiga foton att ha på väggen kan du klicka på nedan/ovan länk för att se vad jag har i mitt galleri på Printler.

Leave Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit