Översikt fototjänster

Hej. Mitt namn är Peter Nilsson.

Välkommen till min hemsida.

Fotografi är så mycket mer än ett yrke för mig. Fotografi är för mig en livsstil och min stora passion. Jag fotar var jag än är och vad som än hamnar i min väg vare sig det är en vacker blomma en solnedgång eller en människa.

Här kan Ni klicka runt och titta vilka tjänster jag erbjuder och inte minst exempel på bilder för de tjänster som passar just Er.

Mina fotografi tjänster består av tre delar: Bröllopsfotografering, porträttfotografering och företagsfotografering

Bröllopsfotografering:

När det gäller bröllopsfotografering erbjuder jag huvudsakligen fotografering av er bröllopsdag men även fotografering av er årsdag när ni redan gift er. För att få mer information om prisexempel klicka på priser. För att se bildexempel på olika bröllop jag fotat genom åren klicka på bröllopsgalleri.

Porträttfotografering:

Jag erbjuder all tänkbar porträttfotografering såväl utomhus som i min studio. Några exempel är fotografering av ert nyfödda barn, eller kanske äldre barn, dopfotografering, konfirmation, eller skolavslutning. Andra tänkbara alternativ som jag ofta får förfrågan om är familjefotografering, parporträtt, födelsedagar eller släktträffar. En del efterfrågar även fitnessfotografering, gymfoto, träningsbilder eller livsstilsbilder. Även foton för din hemsida eller profilbild kan anordnas. Jag har också genom åren fotat en del modeller och skapat modellportfolios för de som jobbar som modeller. Boudoir är ytterligare en av många olika typer av porträttjänster som jag erbjuder. För att se prisexempel för porträttfotografering se priser. För att se bilder på olika porträtt jag tagit kolla in mitt porträttgalleri.

Företagsfotografi

Även fotografitjänster för företag innehåller ett brett utbud av alternativ. Jag har genom åren fotat allt från personalfoton, interiör- och exteriörfoton, produktfoton, reklambilder, reportagebilder, eventbilder med mera. För att se priser kolla in min sida för priser. För att se exempel på referenser och olika foton. Kolla in mitt företagsgalleri.

Jag finns tillgänglig som fotograf i hela Värmland från Arvika, där jag bor, till Hagfors och Torsby, Sunne, Säffle, Karlstad, Kristinehamn och Årjäng. Givetvis åker jag till andra orter också eller kanske t.o.m. utomlands om du behöver mig där och betalar mina resor och uppehälle. Se separat sida med prisexempel. 

Se också mina sidor på Flickr samt Instagram