Bröllop Bogens kyrka, Gunnarskog, Arvika

Som bröllopsfotograf i Arvika och Värmland får man besöka många olika kyrkor. De flesta finns i de Värmländska städerna runt om i Värmland men lika många finns på landsbygden. 23 december, Dagen före julafton 2022, åkte jag för första gången till Bogens kyrka i Gunnarskog, Arvika kommun för att fota Fabiana och Kimmo´s bröllop. De hade egentligen redan gift sig året före men hade bestämt sig för att förnya sina löften när hela familjen var samlad. Bogens kyrka är från mitten av 1800-talet och är en enkel men fin kyrka vilket passade bra till den lugna och vackra vigseln av Fabiana och Kimmo. Vigseln och dekoren präglades av ljus och julstämning. Fabiana och Kimmo hade bjudit in ett trettiotal gäster och inte ett öga var torrt när vigseln var avklarad. Efter vigseln fotade vi lite fina porträtt av paret och de inbjudna gästerna och åkte sedan vidare till Petter Solberg Adventure Centre eller som det tidigare hette i folkmun ”Bruket i Mitanderfors”. Där hade paret inkvarterat sig själva och sina gäster och här serverades utmärkt god mat som var tillagad på Värdshuset Tvällen i Bogen, Gunnarskog, Arvika. Jag stannade en stund och fotade paret och gästerna när de minglade och skålade med varandra före det var dags för mig att åka hem igenom skogarna denna vackra, kalla och vintriga dag.

Vill du se fler bröllopsbilder från det här och andra bröllop kan du kolla mitt bröllopsgalleri.

Behöver du en bröllopsfotograf? Kontakta mig för mer information eller beställning: 0730-412373 mail@pixpep.se