Bröllop Trefaldighetskyrkan Arvika 2022

Sommaren 2022 fotade jag Daniel och Maries stora dag i Arvika. Dagen inleddes på Scandic Hotell i Arvika där bruden och hennes tärnor gjorde sig i ordning inför vigseln. Vi startade fotosessionen med att fota en sk. first look inne på Scandic hotell. En first look är när bruden och brudgummen ser varandra uppklädda inför vigseln för första gången. Efter att detta var klart åkte vi till Viksholmen för att fota det uppspelta paret tillsammans med brudens tärnor och brudgummens best men. Vi fotade runt både på Viksholmen och Sågudden före det var dags att åka till Trefaldighetskyrkan för vigseln. Paret hade bjudit ett hundratal gäster till bröllopet i kyrkan. Vigseln gick som sig bör som smort och efter vigseln tog det nygifta paret emot gratulationer från de inbjudna gästerna. Efter vigseln åkte vi till Scandic hotell för bröllopsmiddag. Här stannade jag en stund för att fota inledningen av middagen före det var dags för mig att åka hem efter en fin dag med ett fantastiskt brudpar.

Vill du se fler bröllopsbilder från det här och andra bröllop kan du kolla mitt bröllopsgalleri.

Behöver du en bröllopsfotograf? Kontakta mig för mer information eller beställning: 0730-412373 mail@pixpep.se