Foto av Ny kyrka Ottebol

Bröllop i Ny kyrka Ottebol

12 juni 2021 åkte jag till Ny kyrka i Ottebol strax utanför Arvika för att fota Madeleine & Fredriks bröllop. Paret bor i Göteborgsområdet men Fredrik kommer från Ottebol från början. De hade bestämt sig för att gifta sig vid Ny kyrka. Bröllopsparet hade bestämt sig för att ha ett utomhusbröllop utanför kyrkan då det var en fin dag med fint väder och pga. rådande covidrestriktioner. Endast den närmaste familjen närvarade under vigseln samt jag som fotograf. Det var en fin vigselakt i den Svenska naturen när den visar upp sig från sin bästa sida. Efter vigseln tog jag med mig paret på en promenad i området runt kyrkan och tog lite fina porträtt både av paret och individuellt. Det var ett glatt bröllopspar som åkte vidare till familjen för bröllopsmiddag efter att vi var färdiga med fotograferingen. Själv gjorde jag samma sak. Jag åkte vidare hem till Arvika för att äta en bit god mat och titta igenom bilderna efter ett fint möte med ett vackert och trevligt par på en fin Svensk sommardag.

Vill du se fler bröllopsbilder från det här och andra bröllop kan du kolla mitt bröllopsgalleri.

Behöver du en bröllopsfotograf? Kontakta mig för mer information eller beställning: 0730-412373 mail@pixpep.se