Gruppfoto av rockband på Ingesunds Folkhögskola Arvika

Fotografering med rockbandet Kickstiff

En vacker sensomarkväll i slutet av augusti 2021 åkte jag till Ingesunds folkhögskola i Arvika för att fota ett rockband som kallar sig Kickstiff. Bandet består av fyra killar från olika delar av Värmland. Deras musik låter lite som AC/DC. Vi hade en kul kväll och fotade runt på Ingesunds skolområde och skapade bilder för deras marknadsföring.

Bandet startade hösten 2020 och de släppte sin första singel augusti 2021. De har även haft sina första spelningar och är på väg uppåt.

Någon månad efter jag fotat killarna så hörde de av sig igen och ville att jag skulle filma dem för deras YouTube kanal. Resultatet kan du se och höra på deras YouTube sida. Du kan även höra mer av deras musik på Spotify.

Besök gärna deras Facebook eller Instagram sida för mer bilder av bandet.

Kontakta mig för mer information eller bokning: 0730-412373 mail@pixpep.se 


Publicerat

i

av