Porträtt av en företagare i studio

Företagsporträtt med Webkreativ

När jag fotar personal på företag så brukar jag normalt sett fota många personer. Men ibland kommer det enmansföretagare som behöver professionella porträttbilder för sitt företag. I slutet av november 2021 kom Damir från webkreativ på besök. Han behövde hjälp med flera saker. Han är på väg att starta upp en hemsida för att sälja vaxljus online. Vi började med att ta lite produktbilder för hans hemsida. Damir säljer inte bara vaxljus. Han driver även ett företag som heter Webkreativ där han erbjuder det mesta vad gäller hemsidor från design, logotyp, hemsida, webshop, visitkort till broschyrer och mycket mer. Avslutningsvis fotade jag lite porträttbilder i studion av Damir för hans hemsida. Nedan kan du se lite exempel på de bilder jag tog av honom.

När du beställer personalfotografering hos mig så får du det som du vill ha det och om du inte vet hur du vill ha det så kan jag råda dig genom att visa olika exempel på tidigare personalbilder. Jag kan också råda dig vilken bakgrund du kan använda för dina personalbilder. Via photoshop kan jag i efterhand lägga in nästan vilken bakgrund som helst så du kan få din personliga touch på dina personalbilder eller porträtt. Jag erbjuder fotografering av enskilda porträtt eller personalbilder för hela din personal både i min studio i Arvika eller på ditt företag. Jag har en mobil studio som jag monterar på plats. Den behöver inte mer än ca: 8-9 kvadratmeter ledig yta för att få plats. Även om min studio är i Arvika så erbjuder jag mina tjänster som personalfotograf över hela Värmland.

Kolla gärna in min hemsida för företag för mer info om vilka fotograftjänster jag erbjuder för företag och se mer bilder från tidigare uppdrag.

Kontakta mig för mer information eller bokning: 0730-412373 mail@pixpep.se