Porträtt av bruden på Sågudden i Arvika

Bröllopsdag i Stadsparken & Sågudden Arvika

Behöver du en bröllopsfotograf? Kontakta mig för mer information eller beställning: 0730-412373 mail@pixpep.se

En gråmulen lördag i mitten av augusti sommaren 2020 träffade jag Mohammad från Syrien och Maria från Jordanien i Stadsparken Arvika för att fota deras bröllopsdag. Det var deras första bröllopsdag och de hade nu varit gifta ett år. När de gifte sig så hade de ingen fotograf på plats så de ville fira sin bröllopsdag med fina bilder från Arvika. I Arvika har vi många fina platser att fota bröllopspar på och mina favorit platser är Stadsparken som samma år som jag fotade Mohammad och Maria blev utsedd till Sveriges vackraste stadspark. Bredvid Stadsparken ligger ett strövområde som heter Sågudden vilket tillsammans med Stadsparken är de bästa två områden i Arvika. Här fotade jag runt några timmar med det vackra paret och skapade bilder som de kan njuta av i många år framåt och lämna efter sig till kommande generationer.

Vill du se fler bröllopsbilder från det här och andra bröllop kan du kolla mitt bröllopsgalleri.


Publicerat

i

av

Etiketter: