Grundläggande utbildning i kamerateknik

Hej!

I samarbete med Proffs Radio Tv Foto kommer jag, Peter Nilsson på PixPep, den 8 augusti kl. 15.00 – 17.30 hålla en utbildning och genomgång i grundläggande kamerateknik. Vi möter upp utanför Proffs Radio Tv Foto vid torget. Pris är 500:-. Anmälan och betalning sker hos Proffs Radio Tv Foto vid torget.

I den här utbildningen kommer vi att fokusera på praktiska övningar av det du behöver kunna för att få ut mer av din fotografi. Nedan beskrivs några av de saker vi ska jobba med.

Moment som ingår är:

  • Exponeringstriangeln; bländare, slutartid, ISO. 
  • Vilka program du ska använda för olika typer av fotografering
  • Hur du får kort eller stort skärpedjup
  • Olika fokuserings metoder för olika typer av fotografering
  • Ljusmätning 
  • Med mera.

Eftersom det finns många olika kameramärken och alla skiljer sig åt så är det svårt för utbildaren att säga var du hittar vad på just din kamera. För att få ut så mycket som möjligt av din utbildning är det bra om du själv läser din instruktionsbok till din kamera och lär dig var du hittar och ändrar slutartid, bländare och ISO inför utbildningen. Alternativt tar du med dig instruktionsboken. Du kommer då att kunna tillgodogöra dig utbildningen på bästa sätt. Du kan också följa med i hur jag gör på min kamera.

Välkommen till vår utbildning 8 augusti kl. 15.00.

P.S. Glöm inte bort att anmäla dig och betala på Proffs radio tv och foto vid torget.

Vid frågor skicka mail till: mail@pixpep.se


Publicerat

i

av

Etiketter: