Bröllop Mikaelikyrkan Arvika

Behöver du en bröllopsfotograf? Kontakta mig för mer information eller beställning: 0730-412373 mail@pixpep.se

Ytterligare ett av mina favoritbröllop var när jag fotograferade Laila och Ricks bröllop midsommardagen 2018 i Arvika. Laila kommer ursprungligen från Arvika men har bott de sista decennierna i USA där hon träffade Rick som är Amerikan. Detta underbara par hade bestämt sig för att gifta sig i Lailas hemstad Arvika. Rick bjöd med sig sina vuxna barn för att bevittna hans och Lailas bröllop. Jag följde Laila och Rick under nästan hela dagen, från förberedelserna på morgonen till vigseln i Mikaelikyrkan och ända till bröllopsmiddagen och den efterföljande festen på Sjövinden i Arvika. Det jag minns främst från denna underbara högsommardag var det härliga paret som strålade ikapp med solen.

Vill du se fler bröllopsbilder från det här och andra bröllop kan du kolla mitt bröllopsgalleri.