Bröllop Hillringsbergs herrgård, Arvika

Behöver du en bröllopsfotograf? Kontakta mig för mer information eller beställning: 0730-412373 mail@pixpep.se 

Ett av de absolut roligaste bröllop jag fått äran att fotografera var när jag fotograferade Janne & Georgs bröllop på Hillringsbergs herrgård strax utanför Arvika sommaren 2018. Janne & Georg kommer från Oslo och av någon anledning hade de bestämt sig för att gifta sig på Hillringsbergs herrgård som är en mycket vacker gammal herrgård som ligger fantastiskt fint vid kanten av Glafsfjorden. De hade bjudit dit ca 150 gäster mestadels från Norge. Paret var otroligt roligt att fotografera då de var spralliga och lättsamma vilket alltid gör mitt jobb som bröllopsfotograf lättare. Mitt uppdrag var att följa dem hela dagen från förberedelserna på morgonen, genom vigseln till middag och bröllopstårtan och avsluta mitt uppdrag efter brudvalsen vid tolvslaget. När jag var klar för dagen hade jag följt och fotat paret i 14 timmar.

Vill du se fler bröllopsbilder från det här och andra bröllop kan du kolla mitt bröllopsgalleri.