Bröllop Stavnäs Hembygdsgård Arvika

Behöver du en bröllopsfotograf? Kontakta mig för mer information eller beställning: 0730-412373 mail@pixpep.se

En fantastisk sommardag 14 juli 2018 fick jag äran att fotografera Christian och Margithas bröllop på Stavnäs hembygdsgård i Arvika. Uppdraget var ganska enkelt; att fotografera parets bröllop och ta lite porträtt bilder av dem efter bröllopet. Som alltid så åkte jag dit i god tid för att bekanta mig med platsen som jag aldrig besökt tidigare. Stavnäs hembygdsgård ligger helt underbart vid sjön Billingen. Det finns en hel del gamla byggnader och till och med en gammal amfiteater där. När jag fotar ett bröllop vill jag alltid, i mesta möjliga mån, använda mig att de byggnader och platser som finns tillgängliga för att skapa en kontext till bilderna och för att bröllopsparet sedan ska kunna minnas hur det såg ut på platsen där de gifte sig. Före gästerna kom så passade jag även på att prata med vigselförrättaren som kom från Arvika kommun. Paret ville gifta sig borgerligt och de ville ha sitt bröllop utomhus på denna vackra plats. Snart började gästerna droppa in och bröllopet började. Jag dokumenterade deras bröllop och gratulationer efteråt. Vi tog sedan en tur runt området och jag fotade porträtt av det lyckliga bröllopsparet. När vi kom tillbaka var det dags för bröllopsmiddagen och det var dags att åka hem för mig.

Vill du se fler bröllopsbilder från det här och andra bröllop kan du kolla mitt bröllopsgalleri.