Stadsbilder Arvika

Under de åren jag har varit fotograf så har jag provat det mesta. Jag började som landskapsfotograf men upptäckte redan tidigt att även stadsmiljöer är en form av landskap – ett stadslandskap. Jag har rest runt i världen bara för att få fota unika landskapsmiljöer men också för att få möjligheten att fota unika stadsmiljöer. Den stadsmiljö jag fotat mest är såklart min egen hemstad. Jag insåg tidigt att min närmiljö både när det gäller landskap och stadsmiljöer är den miljö där jag bör träna mest på för att lära mig att bli en bra fotograf. Jag är en person som inte bara gillar att fota – jag gillar också att röra på mig både i naturen och i staden och jag har alltid med mig kameran för att kunna fånga olika motiv. Detta har medfört att jag genom åren tagit många bilder på min hemstad Arvika både när det gäller natur och stadsmiljö. Jag har i denna artikel valt att presentera några av de foton jag gillar mest av Arvikas stadslandskap.

Om du är intresserad av några av mina bilder för din vägg hemma eller kanske på ditt kontor så kan du beställa print hos mig. Kontakta mig på Email: mail@pixpep.se

Om du vill se mer av vad jag jobbar med i mitt företag PixPep kan jag också rekommendera att du kollar in mitt galleri för mer bilder av andra motiv.

Du kan även kolla min hemsida för stadsbilder från Arvika.


Publicerat

i

av