Photoshop & Lightroom utbildning i Arvika

Hej!

I slutet av januari 2021, troligen 27 januari, kommer jag att starta en utbildning i Photoshop och Lightroom i Arvika. Utbildningen riktar sig till dig som är nybörjare eller som har använt programmen ett tag men inte fått kläm på alla möjligheter som programmen erbjuder. Vi kommer att gå igenom de verktyg som finns i båda programmen och jag kommer att visa med exempel hur man redigerar sina bilder med hjälp av de verktyg som finns i både Photoshop och Lightroom. Jag kommer att visa när ni bör använda Lightroom och när det är dags att använda Photoshop. Ni kommer även att få arbetsuppgifter under utbildningen där jag handleder er.

Utbildningen kommer att hållas under fem tillfällen. Söndagar 16-19. Priset för femton timmars utbildning är 2000:-. Betalning av utbildning sker efter ungefär halva utbildningen. Plats för utbildning blir troligtvis Ritz alternativt Sporthallen.  Exakt datum för kursstart kommer när jag vet hur många som är intresserade.

Förkunskaper är bra men inte ett krav. Du kommer att få ut mer av utbildningen om du har möjlighet till att ta med dig en laptop till utbildningen och om du har ett Adobe CC abonnemang. Adobe CC kostar 120:- månaden och då har du tillgång till både Lightroom och Photoshop både på dator och mobil.

Om ovan information låter intressant för dig skulle jag vilja att du att du skickar ett mail till mig mail@pixpep.se och anmäler dig som intresserad. Det är inte bindande att anmäla sig som intresserad. Jag kommer att skicka ut en ny förfrågan senare när jag fått tillräckligt många som är intresserade. Om du då svarar ja är det bindande.

Om du undrar över något tveka inte att fråga.

Med vänlig hälsning

Peter Nilsson 0730-412373 mail@pixpep.se


Publicerat

i

av