Fotografering av bröllopsdag i Arvika

20 augusti 2016 mötte jag upp med Nasir & Hazhin Safari från Kurdistan i Arvika stadspark för att fota deras första bröllopsdag. Nasir & Hazhin som hade gift sig ett år tidigare hade inga bilder från sitt bröllop och valde att hyra in mig som fotograf för att få lite bilder iklädda sina bröllopskläder. Jag fotade dem i Stadsparken och på Sågudden i Arvika. Vi hade tur med vädret då regnet kom direkt efter vi var klara med vår fotografering. Det var mulet nästan hela tiden vilket är mitt favoritväder att fota i. Många tror att det bästa vädret är blå himmel och en gassande sol men sanningen är den att det är det sämsta vädret att fota i då ljuset blir för starkt och skuggorna för hårda. I mulet väder får jag ett mjukt ljus pga att ljuset tränger igenom molnen och skapar ett mer diffust och mjukt ljus. När bröllopspar ber om att få bli fotade i klart väder ställer jag dem i skuggan och fotar med blixt för att undvika solens hårda strålar. För att se fler bilder kan du kolla in mitt bröllopsgalleri.