Bröllopsfotografering i Arvika och Gräsmark kyrka

Behöver du en bröllopsfotograf? Kontakta mig för mer information eller beställning: 0730-412373 mail@pixpep.se eller skicka meddelande

15 juli 2017 mötte jag upp med Malin och Jimmy i Arvika Stadspark för att fota porträtt av brudparet före de gifte sig. Både Malin och Jimmy kommer från Arvika. Vi vandrade genom Stadsparken, Sågudden och avslutade på Sågudden i ett strålande sommar väder. Av alla par jag fotat så har jag aldrig träffat ett par som hade så underbar kärleksfull energi som Malin och Jimmy. När vi började fota så frågade de hur de skulle bete sig framför kameran. Vara bara med varandra så observerar jag och fotar svarade jag. Och det gjorde de. Bilderna blev väldigt vackra och naturliga av paret. De glömde bort mig och var med varandra och gav mig fina möjligheter att fota naturliga porträtt av bröllopsparet. När vi var färdiga med parporträtten åkte vi till Gräsmark Kyrka där de gifte sig. Efter vigseln åkte de till festen och jag var färdig med mitt uppdrag. En del par vill att jag ska vara med hela dagen medan andra nöjer sig med att jag fotar vigselakten och tar fina porträtt av dem. Själv föredrar jag att vara med hela dagen. Inte bara för att jag tjänar mer pengar utan för att jag anser att varje bröllop är en unik story och att en story berättas bäst om hela storyn berättas. Mer bilder finns i mitt bröllopsgalleri.