Bröllopsfotografering Älgå Kyrka, Arvika

30 juli 2016 fotograferade jag Kim och Liv när de gifte sig i Älgå Kyrka Arvika. Vi mötte upp före bröllopet och tog bilder på paret i Glava där de bor. Vi åkte sedan vidare till Älgå kyrka för att fota bröllopet. Efter bröllopet hoppade paret in i en tjusig amerikanare som tog dem till Glava hembygdsgård där de skulle ha festen. Vi hade kommit överens om att ta några mer foton före vi gick på bröllopsmiddagen och festen. En del par vill fota sina parporträtt före bröllopet och en del vill fota efter men då jag blivit mer erfaren att fota parporträtt på bröllop har jag insett att det är en bra variant att dela upp det och fota lite före och lite efter bröllopet så paret får ett brett urval av bilder efteråt. Vi gick sedan vidare till middagen där jag fotade en stund före jag avslutade dagen. Om du vill se mer av mina bilder från olika bröllop kan du kolla mitt bröllopsgalleri


Publicerat

i

av