Bruden sitter i knät på brudgum vid laxtrappan i Älgå Arvika

Bröllop i Älgå Arvika

Behöver du en bröllopsfotograf? Kontakta mig för mer information eller beställning: 0730-412373 mail@pixpep.se 

26 augusti 2017 åkte jag till Älgå för att fota Mats & Marikas bröllop. Vi träffades en stund före för att diskutera upplägg och äta lite mat med de inbjudna gästerna. Bröllopet hölls för närmaste familjen och vänner. Ca 30 personer hade kommit för att fira paret. Bröllopet hölls överraskande nog på bryggan vid Älgå Bygdemuseum istället för i Älgå kyrka som bara ligger ett stenkast därifrån. Det var ett mycket bra upplägg då det var en strålande vacker dag och solen sken i kapp med paret. Mitt uppdrag var ganska kort och enkelt. Jag skulle bara fotografera parets bröllop och ta lite porträtt bilder av dem och familjen. Efter bröllopet gick vi därför en runda i området och tog lite parbilder. Jag känner till detta område väl då jag varit här och fotat bröllop förut. Det är ett väldigt vackert område där man kan ta fina porträtt av brudparet i omväxlande miljöer utan att behöva gå mer än ett hundratal meter. Älgå ligger väldigt vackert vid Glafsfjorden och idag var det ovanligt nog helt vindstilla vilket gjorde det möjligt att ta fina bilder av paret med perfekta speglingar i det lugna vattnet. Här har vi också en väldigt vacker gammal laxtrappa en bit inne i skogen och Älgå bygdemuseum förstås.

Vill du se fler bilder kan du kolla mitt bröllopsgalleri.