Företagstjänster:

Priser för företag beror på uppdraget och förhandlas per uppdrag.

Bröllop

Att fota ett bröllop är ett inspirerande uppdrag. Behoven och önskemålen varierar hos mina kunder. Jag har därför nedan beskrivit en tjänst som jag anser ger bäst valuta för pengarna och som ger mig bäst förutsättningar att berätta en fin historia om Ert bröllop i bilder. Självklart kan ni ha andra önskemål och behov än det exempel jag beskriver nedan. Ring, eller maila, mig så kan vi diskutera en lösning för just Er.
Exempel:
Vanligt är att jag fotar er vid utvalda ställen, för lite mer avslappnade och naturliga foton, före bröllopet äger rum eller efter vigseln före ni åker till er fest. Jag är med er in i kyrkan och direkt efter när ni grattas av de som deltagit i bröllopet. Jag följer även med er till er mottagning efter vigseln och tar lite mingel foton, gruppbilder, foton av gåvor, och den traditionella skärningen av bröllopstårtan samt bruddans. Tidsomfattning för detta exempel är ca 5 timmar. Priset för denna tjänst är 5500:-
Vid vår fotosession kommer jag att ta massor med bilder. Av dessa kommer jag att redigera de bästa, vilket vanligtvis brukar bli minst 100 foton. Dessa levereras sedan på en USB-sticka eller via länk för nedladdning på webben.
Jag erbjuder självklart foto tjänster även för Er bröllopsdag. Priserna varierar beroende på era önskemål. Ring för mer info.

*Reseersättning 25:- milen tillkommer för resor utanför Västra Värmland, dvs Arvika och gränskommuner som Sunne, Säffle, Årjäng, Charlottenberg.

Läs mer om mina tjänster inom bröllopsfotografi. 

Bröllopsdag

Priser för fotografering av bröllopsdag kan förhandlas men som fingervisning kan ni titta på priserna för porträttpaketen nedan.

Vi träffas ca. 1,5 timme. Jag kommer att ta många kort vid vår session. Av dessa väljer jag ut ca 25 bilder. Bilderna levereras sedan på en USB-sticka eller via länk för nedladdning på webben.

Lilla och stora porträttpaketet

1000:- och 1500:-

Både när det gäller det lilla och stora paketet så kommer jag att ta massor, kanske hundratals, foton. Av dessa väljer jag ut minst 15 för det lilla paketet och minst 25 för det stora paketet som jag redigerar och lägger i en mapp färdigt för utskrift ifall ni vill rama in och ha dem på väggen. Jag kommer också att göra ett rörligt bildspel i mp4 eller HD som kan spelas upp på valfri mediaspelare i datorn. Skickar ni er favoritmusik på mp3 så kan jag lägga in det i bildspelet. Tidsomfattning för det lilla paketet är ca 1 timme och ca. 1,5 för det stora. Hur, var och när jag fotar er är något vi gör upp före uppdraget påbörjas. Foton och bildspel levereras sedan till er antingen på DVD eller på USB-sticka. Betalning sker vid leverans.

Läs mer om porträtt.

Priser för övriga tjänster som studentexamen, hundporträtt m.m. följer prisexemplen ovan för lilla och stora porträttpaketet.

Gemensamt för alla tjänster är att om paketen inte passar er så kan vi givetvis diskutera fram en annan lösning som passar just dig.

Mail@pixpep.se